Over ons

Grondverzetbedrijf, verhuurbedrijf, loonbedrijf, machineverhuur,

toebehoren en hulpstukken specialist, dit is een

zeer korte samenvatting van wat we doen:  

Specialist

Als we het over ons hebben dan is Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. specialist in de verhuur van machines voor de loon- en grondverzet sector. Onze machines worden bemand met vakbekwaam personeel die voor u het werk uit handen nemen. Op vele vakgebieden zijn wij werkzaam waaronder grondverzet, grondwerken, baggerwerk, kabels- en leidingenwerk, wegenbouw, waterwerken, saneringswerkzaamheden en specialist op het gebied van GPS. Om ons werk vlot en vakkundig te doen beschikken we over een ruim assortiment van hulpstukken c.q. toebehoren. Al deze uitrustingsstukken zijn ook beschikbaar voor de losse verhuur. 

Machineverhuur

Als specialist in de branche leveren wij een keur aan machines voor alle voorkomende werkzaamheden. Zo hebben we kranen vanaf een gewicht van 1 ton oplopend tot meer dan 40 ton. Deze zijn naast de standaard giek ook te huur met lange giek. Daarnaast zijn een groot aantal machines uitgerust met GPS Trimble: hiermee wordt positiebepaling en uitzetwerk kinderspel.

Voor het werken in of met verontreinigde grond volgen wij de richtlijnen uit de CROW publicatie 132. Voor deze saneringswerkzaamheden zijn de machines voorzien van een overdrukcabine en een signaal indicator. De machinist die deze werkzaamheden uitvoert is uiteraard medisch gekeurd. Wij willen als bedrijf goed voorbereid zijn op specialistisch werk.

Toebehorenverhuur / hulpstukkenverhuur

Ons ruime assortiment van hulpstukken c.q. toebehoren, zoals kantelbakken, vleugelbakken, verlenggieken, trommelzeven,  hydraulische stenenklemmen, grondknijpers, sloophamers, trilblokken met klem, sorteergrijpers en nog veel meer, completeren het geheel. 

Werkgebied

Ons werkgebied strekt zich van Den Helder tot Den Haag, van Het Gooi tot aan de kust, Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, en ook daarbuiten zijn we u van dienst. Dus voor heel Nederland zijn wij een toonaangevend bedrijf voor de inzet van grondverzetmachines en alle voorkomende werkzaamheden.

Contact

Voor meer informatie over Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. en wat wij voor u kunnen betekenen, vragen wij u ons te bellen op telefoon nummer 0299 - 433503. U kunt ons een e-mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of u maakt gebruik van ons contactformulier.

 

 

  NEN-EN-ISO 9001 (2008) VCA* (2008/5.1)  erkend leerbedrijf